Reportáž: ČP v Peci pod Sněžkou

Přinášíme Vám reportáž z nedělního Českého poháru v cross-country, který se tentokrát přesunul do horské Pece pod Sněžkou. Kluci zajeli velice dobře a nasbírali si cenné body do celkového hodnocení. Jakubu Novotnému se dařilo a držel se na 15. pozici, ale bohužel to nevyšlo a dojel na krásné 18. příčce. Michal Swárovský se již od startu potýkal s technickými problémy a díky tomu se stále točil okolo 30. místa a závod nakonec dokončil na 28. místě a připsal si tedy 7 bodů.

Náš třiadvacítkář Filip Rydval sice neměl zrovinka nejlepší start, ale postupně se probojoval dopředu a čtvrtý závod Českého poháru ukončil na 25. místě a připsal si cenných 11 bodů do celkového žebříčku.
Další závod se odehraje na domácí půdě v Bedřichově, kde se kluci budou chtít určitě předvést a propracovat se k lepším startovním pozicím na Mistrovství republiky v Kutné hoře. Budeme držet palce a i vy můžete přijít zafandit nám a české špičce na horských kolech, která bude k vidění v neděli 21.6, v okolí bedřichovského stadionu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *